JAG ÄR MED OCH TÄVLAR, VAR DET DU MED! ;)


Var det du med! :)
http://dendarbruden.bloggplatsen.se/2011/12/28/6959308-tavling-till-den-5-januari/

Det är ett presentkort på kicks värt 200 kr :D Awesome!



Denna tjejen är helt fantastisk och hon förtjänar att få många goa kommentarer <3 Så stark min älskade gummsa :) Gå in och kommentera snälla saker nu och var med i hennes tävling ;)

J U L L O V ! ! ! ! ! = D

Såhär glad blir man när man har lov, fy fan vad underbart! :D Enjoy life, sista jullovet för alltid! :O Studenten närmar sig med skrämmande steg, unbeliveable! :D Men attan så mycket som jag längtar, vore olagligt hehe :)
Idag ska Ina och Hanna med mig efter skolan för att byta julklappar och ta fika hos mig, namnam! :D Sen så ska jag nog vila lite, behöver det, är ganska trött och har sovit jätte dåligt dessa nätter, vet inte varför. Kanske för att jag ligger och tänker och oroar mig för mycket, men allting kommer att bli bra till slut, även om det är svårt att tro nu, så är det faktiskt så att med tiden så visar sig det bästa beslut man kan göra, thats it! :)

Svårt att få tillbaka tilliten..

När man har blivit så pass sårad, så finns det i stort sätt bara två val. Antinge väljer man att lita på personen och föreviga en vänskap/förhållande eller så går det inte att lita på den och då går det heller inte att föreviga någon vänskap/förhållande.



Riktigt svårt, men jag hoppas att tiden visar vad som är rätt... För just nu är jag bara förvirrad och inte alls sugen på att det ska gå för fort, I need time for myself for a while...

Alla dessa dödande tankar..

Bara så fruktansvärt jobbigt med alla dessa tankar, jag orkar inte... Så fort man sitter vid datorn, blir själv eller liknande så börjar man tänka och det är fruktansvärt svårt för dem att försvinna =( Och det är inte alls roligt! :( Jag lyssnar väldigt mycket på vad folk säger också, det har jag alltid gjort. Det är sällan jag har gjort som jag själv har velat, vilket jag borde bli bättre på. För man kommer längre på det i slutändan! Jag vill bara åka bort, känns som att jag behöver en resa härifrån ett tag, men för att resa behöver man pengar? right? Och det har ju inte jag gott om, eftersom att jag bor i en egen lägenhet, är studerande och det är precis så att studiebidraget räcker till mat, fylla på mobilen och alla dessa tillbehör.. Åh jag blir galen!



Har varit i en period nu ett bra tag, då jag bara ogillar min kropp och vill bara springa av mig alla tankar och skit :( Mår dåligt av min kropp, äter knappt, sover bara.. Har ingen ork till något, ja det är nog inga bra tecken... Men what to do lixom?

Kss igen...

Jaha, i tisdags kväll fick jag bege mig mot Kss igen för att röntga skallen, gjorde så grymt ont i huvudet att jag inte visste var jag skulle ta vägen och eftersom att dom på kss hade sagt till mig att åka in om det blir värre så gjorde jag det. De röntgade både nacke och hjärna, men det visade ingenting som tur var :) Allting såg bra ut och jag var glad hihi. Men jag har fortfarande jävligt ont, men det börjar nog gå över tror jag?! :) Men det är i alla fall skönt att det börjar gå över, för den här smärtan har varit oändligt jäkla hård :( Men nu ska jag snart lägga mig i ett bad, sedan kika på julkalendern och sedan gå iväg till affären och handla lite till tacosen ikväll =) Ska se om jag kan klara av att gå =) Men det ska nog inte vara några problem :)

Ha en fin kväll <3

Hjärnskakning!

Hjärnskakning!!

Jag hade inflyttningsfest i helgen, så skulle jag gå in på toa och samtidigt kommer min killkompis ut och han slänger upp dörren, jag får den i pannan och får en bula. Jag blir också svimfärdig men inte mer än så. På kvällen efter olyckan som då skedde runt 11 på kvällen innan, så började jag må så jävla dåligt, ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa att det var hjärnskakning och att jag måste åka in med en gång! Snällt ex man har som kör in en :) Väl där visade det sig att det var en hjärnskakning och jag skulle äta ipren och alvedon i några dagar, och vila. Sedan så har jag ont i bakhuvudet och går inte det över i morgon eller onsdag, så måste jag röntga huvudet...

För övrigt så var festen fett nice! ;)
Tack till alla som gjorde den ;)

Färgat och klippt klart, här är resultatet! :D

Väldigt nöjd faktiskt =) Känner mig ganska snygg =D Idag blir det julbak och hämta ut min balklänning och sedan kommer min familj också förhoppningsvis :D Så det blir mys hela dagen, ska även tvätta med :P Haha. I morgon har jag inflyttningsfest, gonna be amazing ;) Söndag är jag väl bakfull och goer. :P

Ha en bra helg, love you <3 =D Får för övrigt mitt internet idag! :D

Färgat håret :D

Yes, då har jag färgat håret då =) Tack underbara älsklings Hanna för hjälpen <3 Betyder mycket gummsan :) För övrigt så har jag fixat en balklänning med, snacka om att man är vacker ibland eller?! ;) <3

Still alive =)

Kämpar på med lägenheten, den är i stort sätt klar, bara lite tavlor och lampor som ska upp. Hihi =) Men det är lugnt. Jag fixar det alldeles strax, hehe. Men på lördag har jag inflyttningsfest, kommer bli grymt! =D Hihi.
Men nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete, lägger ut bilder när jag får internet! :)

Flytten i full rulle =)


Tjena mitt bena =)
Idag är det en rysligt bra dag :D Har flyttat in massa i lägenheten, bara lite kvar :D Hihi. Idag efter skolan ska jag plocka upp allting som ligger i påsar, få i ordning på det :) Sedan hämta resten av möblerna =) Efter det blir det tacos och film med de bästa, Victoria, Sebbe och Magnus =) Kanske Victorias lillebror också. Så det blir nog bra =) Lägger in bilder när jag har tid :D

<3

RSS 2.0