Den absoluta sanningen bakom Cärro Bärro...

Jag älskar att köra fort med bilen, att hålla hastigheten är inte min grej :-P
När jag har fått jobb så ska jag spara pengar och köpa mig en subaru impreza och köra som fan, vara med på street race och sådant :-D Jag älskar verkligen det, man blir så sugen själv att köra när man ser andra göra det :-P Hihi.

Det trodde ni inte va?! ;-)

Awe =P

Denna historien handlar om en kvinna som är dvärg. Hon fick alltid samma problem när det var regnigt och slaskigt ute, hon fick konstigt nog skavsår i sitt underliv. Hon bestämde sej för att gå till gynekologen och kolla upp vad de egentligen var för fel nästa gång det regnade.

Hon gav sig av en regnig dag när det som vanligt skavde, hon hade ont och pulsade sej fram till gynekologen och berätta vad hon hade för problem. Gynekologen undersökte henne noga och sa till slut,

- Jahadu! Nu tror jag det är klart, du får se hur det är när du går hem.

Dvärgen gick hem lätt och snabbt och kände inget alls , hon var häpen över hur duktig gynekologen varit, och var tvungen och ringa och fråga vad han egentligen hade gjort.

Hon ringde och talade om att allt blivit jättebra, och tackade, och ställde till sist frågan,

- HUR GJORDE DU DETTA?

Han svarade kortfattat...

- Jag klippte bara av 10 cm av dina gummistövlar!


Second hand & jobb

Tjoho.
Sitter just nu hemma och har druckit ett glas citronvatten, mycket gott! :-) Vad gör ni för skoj denna onsdag eftermiddag? =)
På tal om onsdag jag måste boka bio biljetter!
Älsklingen och jag ska på bio på lördag och se En gång i Phuket verkar ju skit bra ju :-)
Men men, snart ska jag iväg och kika lite på second hand med mina två fina vänner, Hanna och Ina. Sedan så ska jag tanka bilen och bege mig till jobbet, härligt va? ;-)
Jobb fram till halv åtta i kväll, så jag är väl hemma runt 8, sedan så ska jag mysa med älsklingen och käka något gott, ta mig ett välförtjänt bad och sedan mysa framför tv:n, Big Brother typ :-P



Ha en bra kväll älskade ni <3

JAG VANN SKILDA VÄRLDAR VOLYM 5!! ;-)

Dagen är gjord ;-) Nu blir det kaffe, och något smarrigt till det hahah :-)
Hörs senare! C(;

Skilda världar volym 5

Om bara några minuter så avslutas budet på Skilda Världar Volym 5. JAG SKA HA DEN!! ;-)
Har längtat och väntat länge nog! =P

BIG BROTHER!!!!!!!!

Bild lånad från http://www.bigbrother.se/1.2023883/2011/02/19/har_ar_alla_deltagare_i_big_brother_2011

Vad tycker ni om deltagarna i år?

Själv tycker jag att de är härliga och goa, men Hanna W är ganska awa to much, fattar inte mig på henne. Hon älskar att knulla, det vet vi, men hon gillar att såra killar med verkar det som. Damn vilken tjej alltså!! :S


MER DISKUSSION KOMMER !!!!

Me and my baby <3

Igår kväll så låg jag och älsklingen och kollade på tv:n och jag spelade wordfeud samtidigt, lägg till mig på wordfeud om du vill Cavojta heter jag där ;-)
Men så tittade jag tillbaka på älsklingen efter några minuter och då sover han och kissen, så sött!!! <3
Men jag var allt uppe och kollade på Big Brother, jisses vilket program! Ska ta en disskusion om det i ett senare inlägg, glöm inte att kika in här då! :-) Runt 8 :-)

Just me, myself and I

Ska säga upp min lägenhet, för att flytta ihop med älsklingen igen :-) Kommer bli awesome! Sedan så har vi massa planer, åh vad jag längtar! Hoppas så in i helvete (ursäkta mina ord!!!!) att det är vi nu och för alltid, vill inte bli sårad igen, blev så knäckt sist! :-(

På riktigt bra humör idag :-D

Fantastiskt soligt ute idag, jag mår så bra =) Hihi.
Tyvärr så finns det bara en grej som får mig på icke-bra-humör idag, det är att det inte går att ta bilderna ifrån min mobil till datorn, så jag kan dessvärre inte lägga in nya bilder, och det är tråkigt. För bloggar med bara text suger, så jag hoppas att det funkar i morgon =) För idag hinner jag typ inte, har lektion nu sen har jag svenska slutar 4 och sen börjar jag jobba vid 5 till halv tio :P Så det tar lite tid. Men i morgon ska ni få massa uppdatering, hihi :-)

Lek med barna <3

Just nu sitter jag här och kikar igenom reklam, ojoj vad mycket reklam och vad billiga visa varor är! :-D Kanske får bli en tripp till någon affär senare, eller ska man vara sparsam och spara? =) Hihi.
Kom hem för en timme sedan också, älsklingens syster hämtade upp mig förut, innan hon skulle besikta om bilen. Så jag åkte med henne dit, vi fick vänta i 25 minuter, var ganska många där före som skulle besikta. Men vi hade det trevligt satt och pratade :-) Dessvärre så gick inte bilen igenom besiktningen på grund av att avgasasystemet var trasigt/slut! Men men, vi åkte i alla fall hem och jag lekte med barna <3
De är så söta, mosters älsklingar <3
(ja, jag är inte deras moster, men vi säger så!)
Vi hade jätte roligt och det var väldigt trevligt hos svärmor och svärfar, tack för maten och efterrätten! :-) Fick också söta kommentarer av barna <3
"Vackra ögon"
"Du är så fin"
"Vi vill bo hos dig"
"Vi hatar alla andra, älskar bara dig"




Man blir så glad <3

Icke snygg såhär på morgokvisten ;-)

Snygges tjej, haha! Jag har alltid emot att ta bilder utan smink, men en liten del av ansiktet kan synas, det gör inget :-) Men men, just nu dricker jag lite kaffe =) Ska snart fixa mig och bege mig ut för att träffa en vän, hon behövde prata, så ska vi ta en promenad med =)
Fastän jag har världens träningsvärk sen igår, helvete vad ont jag har! :-P Haha. Får skylla mig själv när jag lyfter flera kilos stubbar! Men det är skönt, med lite blåmärken överallt också :-P Lifes great :-)
Nä nu måste jag fixa mig, uppdaterar efter promenixen sötnosar <3

You and me <3

Jag är så glad att det är du och jag igen :-) Finner faktiskt inga ord till det. Efter allting som vi har gått igenom så har vi ändå lyckats hitta tillbaka till varandra. Som ny läsare, förstår ni säkerligen ingenting av detta? Det är helt förståeligt, men efter mer än 3,5 år så tog det slut, han skrev lite med min bästa vän som jag tyckte var illa, så jag packade mina saker och lämnade honom. Det gick två månader utan att vi ens pratades vid. Men sedan tog han kontakt med mig och vi började träffas igen, och nu ett halvår senare, drygt. Så känns allting så jävla bra, jag är så lycklig och så glad! :-D Vet inte vad jag skulle göra utan honom och han utan mig <3 Det kanske var en paus vi behövde för att komma på rätt spår igen =) Nu är det så att vi har mängder med planer, men mer om det kommer senare! :-) Men en plan som vi har kan ni få reda på nu om ni vill, det är att vi inom några månader kommer vi att bo tillsammans och leva vårt liv som vi gjorde förut :-)

Rasande i skrivande stund.. !!!

God morgon bloggen, eller nä ingen god morgon! :-)
Började med att jag hade en mardröm om vårat par (tjejen i det förhållandet gjorde så att D och jag gjorde slut, eller ja, det var bådas fel!!) Sedan så börjar jag tröttna på att hon ringde till honom på jobbet igår! :S Så jag skrev ett ganska fint mejl till henne på Facebook, ska se om hon är kvinna nog att svara, eller om hon ringer till älsklingen så han får skälla ut mig, ye go for it! Men ska jag kunna leva med honom så måste hon ut ur våra liv! Såhär skrev jag:



"Att det ska vara så lockande för dig att ringa till D, varför kan inte J ringa? Eller han kanske inte vet om att du ringer till D? Jag börjar bli jävligt trött på detta nu! Jag tycker att du kan ge fan i D, för du har förstört tillräckligt mellan oss!!!!!"

"D" & "J" är killnamn.

Hoppas att tjejen får tummen ur röven och svara nu då! Nästa inlägg blir roligare!

Lite roligt såhär på kvällen :-)

Gurkan, bananen och snoppen pratade om hur besvärligt de hade det.

Gurkan:

- De skär mig i bitar och äter upp mig.

Bananen:

- Mig klär dom av naken och äter upp.

Snoppen:

- Ni har det bra ni. Mig väcker dom mitt i natten drar en påse över mitt huvud och skakar mig fram och tillbaka tills jag mår illa och spyr...


Våren är här, åh vad underbart! :-)

Såhär i skrivande stund, lyser solen och allting är så jäkla skönt och bra idag, jag njuter verkligen! :-) Kollar just nu på bio biljetter till filmen This Means War. Jag och älsklingen ska boka två biljetter och åka till Skövde och gå på denna på lördag :-D Hoppas vi ska äta något gott innan också, tycker jag hihi :-)
För övrigt så ska jag göra allt jag kan för att gå ner i vikt, för jag lär väl gå upp i höst ändå, om det blir som tänkt. :-P Så det är bra att man kan vara smal ifrån början då, eller smal och smal, hyfast okej! :-)

Spökvandring på jobbet igår =D

Igår kväll så jobbade jag och vi hade spökvandring för barnen på jobbet, de är 10-12 år gamla. Tjejerna var räddare än killarna, men det är väl så det alltid är :-) Men sen finns det också vissa killar som alltid ska visa sig "störst och coolast" så de var ju inte alls rädda, fastän de sprang igenom hela spökvandringen, haha! :-P Men men. Såhär skrämmande såg vi ut i alla fall.

Lär känna och se vilka dina läsare är :-)

Vem är du som läser här?

Hur gammal är du?

Vad jobbar/pluggar du med?

Vad gör du när du är ledig?

Var och hur bor du?

Vad ser du fram emot?

 

Vad ska du göra/gjort idag?

Vad läser du just nu?

Vad ser du för tv-serie helst just nu?


En ny början med ny header osv...

Ja, jag har tänkt göra en ny header, har tröttnat på den jag har. Vet dock inte varför men det bara är så. Känns som att man har fått styrkan om att börja ett nytt liv, det känns så bra :-) Trots att jag har varit lite off ifrån bloggen, så känns det som att jag har fått tillbaka mina krafter, vilket är awesome! :D
I eftermiddag ska jag åka till Nossebro och hämta Sussie, fan vad jag har saknat henne! Hon har ju flyttat till Stockholm, så vi ses inte så mycket. Så dessa två dagar ska jag verkligen ta vara på det! :-)

Nu ska jag fortsätta har Historia :P

20 ÅR IDAG! =D

Helt awesome, systemet och allt ju =) Bara synd att jag har fått hjärnskakning, annars hade jag supit till ordentligt! :D Men jag sover hos D och vi har bakat tårtor hela kvällen igår. Så jag får tårta och säkerligen en paket på sängen. Men det får jag berätta mer om sen! :) Har bakat tårta som jag ska ta med till skolan, gottgott! :D

Hjärnskakning på nytt! :(

God kväll :)
Sitter just nu och kollar på mästerkockarna, riktigt roligt faktiskt =) Äter lite också, pommes, bearn.sås, kyckling och gurka :D
Väldigt gott, tror jag ska äta chokladpudding till efterrätt ;) haha. Ska börja träna stenhårt på min crosstrainer också! Men nu har jag återigen fått hjärnskakning... För andra gången på drygt två månader, känner mig som en lyckad tjej! :( Så att festa på min födelsedag fick jag skjuta fram en vecka, och ha det mysigt på min stora dag istället =) Fyller ju faktiskt 20 år :D hihi.
Nu ska jag fortsätta att kika på mästerkockarna och sedan se någon film eller något :)

Rolig helg, nu är det nya vecka...

Helgen var riktigt rolig faktiskt =) I fredags kom min syster hit och sov hos mig tills i söndags. I lördags blev vi bjudna på mat av D, tacogratäng med sallad och till efterrätt blev det chokladmousse =) Det var gott :D Efter att jag cohs yrran hade varit hos D så skulle vi åka hem och innan vi begav oss hemåt så strögade vi lite, det var väldigt roligt hihi =) I söndags var vi på kalas hos min stora syster och alla hennes barn hihi =) Så mysigt så! Sedan begav vi oss hemåt jag och D, påvägen hem fick jag massa komplimanger och fina ord sagda till mig :) Känner mig speciell! Men något som var riktigt roligt var att när vi åkte till mamma och pappa i söndags, så racade jag och D, det var väldigt roligt, fy fan vad vi körde! :D Hihi.
Nu ska vi se på Apocalypto (?) Eller rättare sagt kolla klart på den :) Vet inte vad som sker idag, mest pluggande tror jag =)

Underbara liv :)

Idag gick jag i skolan i bara två och en halv timme, för våran lärare hade magsjuka så den sista lektionen var inställd! :) Riktigt skönt att komma hem i tid faktiskt. Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem, bytt tvättid, diskat, fixat mat och nu slappar jag framför tv:n med skilda världar, ska se ett avsnitt till, sen ska jag sätta på the girl with the dragoon tattoo (?) Innan jag ska bege mig till tågstationen för att hämta syrran :) Hon kommer hit och sover i natt, och i morgon ska vi till mamma och pappa, väldigt skönt faktiskt, lite omväxling i miljön.

Ha en trevlig helg, puss!<3

Redigera bilder

Redan onsdag idag, OMG! :O Kan inte fatta att tiden går så jäkla fort, min födelsedag är här innan jag ens hinner blinka, lovely! :) hihi.
Nu har jag suttit och redigerat lite bilder i Photoshop :)
FÖRE!!!!
EFTER!!!!


Lite finare när ögonbrynet åkte bort hehe, såg konstigt ut annars, eller vad tycker ni? =) Borde bli mer kreativ på bloggen, uppdatera mera och lägga in mina foton och sådant, för det är roigare att kika på foton och se lite text än tvärtom! :)
Nu ska jag fortsätta! :P

RSS 2.0