Puh, äntligen kan man pusta ut...

Efter att det var 10 år sedan mitt älskade kusinbarn drunknade så tog det stopp för mig att skriva. Det blev för mycket helt enkelt, men nu ska jag vara tillbaka på banan igen och ni ska få fler inlägg om vad som händer i mitt liv för tillfället, kommer dock inte skriva allt i detta då =) Blir bara jobbigt att läsa då =) Så vi kan började där vi slutade... :)
Det var mycket som skedde efter det 2:a juni, vi hade avslutning på jobbet, såg till så att alla skolarbeten var inne osv. Sedan så hade vi ju student, stadsrundan och balen. Mycket på en gång =) Det var verkligen en oförglömlig tid, studenten <3 Jag tänkte slänga upp lite bilder som kortfattat beskriver den absolut bästa tiden i mitt liv, allting som kretasde runt studenten.
Jag älskar dig, du är bäst och så mycket mer <3
Söta Oskar hängde runt min hals, måste återigen tacka alla för alla fina grejer ni hängde runt min hals, och jag fick min önskan i uppfyllelse, MASSA RUNT HALSEN! ;)
Jag älskar er <3 Ni är det bästa i mitt liv <3
Tack alla för att ni gjorde min dag till den absolut bästa <3
Stadsrundan är i full fart! ;)
På med ljudet.
Fulla cheyor :D
Full rulle med ljudet :P
Vad gör vi? NU KÖR VI!! :D
Färdig ;) NU KÖR VI!! :D
Balen, så fina så <3
<3
Så fina vi är :)
<3
Så fin jag var, tack älskade svägerska för att du fixade mig <3
Oh yeah ;)
Gentleman :)
Jag i min egna personliga ansiktsuttryck :P Blev så trött på alla dessa smilande bilder, så i make my own ;)
Gentleman :)
:)
Nu är studenten över och allting roliga med det, saknar faktiskt skolan efter si sådär 1,5 vecka.. :( Men men.. Jag är arbetslös och det är väldigt jobbigt, men jag är en effektiv jobbsökare och söker för fullt, snart borde väl jobbet för mig komma? Hoppas det!! Thats life.
Får uppdatera mer i morgon, ska fortsätta att dricka mitt goa kalla kaffe nu och se på fast and furius 5 ;) Puss så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0