Kort dag, tröttsamt...

Hej hej :)
Sitter nu här och skriver i min lugna ro, så tyst och stillfullt. Men tankarna är inte på semester som jag hade velat, jag har mängder med tankar i huvudet, ibland undrar jag om det inte hade varit bättre att slå sönder skallen och plocka bort minnena, för att sedan bygga ihop det igen, men det skulle aldrig funka! :( Hur mycket man än vill det..
Men det är lite knasigt just nu, jag gör ganska mycket för min klass, fixat:
traktor
kärra
elverk
ljud
bensin
diesel

för 350 kr/person

Och då åker vi ändå hem till folk också, och kör flera rundor på torget, så jag vet inte om jag tycker det är så hiskelit dyrt? Jaja, jag vet inte.. I give up soon!
Idag blir det fika med älskade Karin och Hanna :) Vi ska käka lunch tillsammans och efterrätt, sedan bär det av till jobb för min del, jobbar sent idag!

Varför känns det som att han bedrar mig?

Det känns så konstigt, men det kanske är så när det har varit en "paus"..?!
Men det är jobbigt att ha den känslan, för man vet inte vad man ska tro...

Away to much!

Tar en paus, vet inte när jag kommer tillbaka. Mår så sjukt dåligt! :(

Den perfekta killen <3

Utseendemässigt spelar det ingen större roll alls. Visst, det finns ju vissa saker man tänder på mer än andra. Men det är ju inget avgörande.

För mig ska en kille vara snäll (så klart), lojal, trogen, ha humor och visa att han älskar mig. Men det viktigaste är nog att han ska kunna kommunicera. Utan kommunikation= ingen bra relation.

En avgörande faktor är dock att man passar ihop. En kille som inte alls har samma humor eller tankesätt som man själv har kan vara svår att passa ihop med.

Och om vi ser från den moraliska aspekten ogillar jag killar som bråkar med människor "bara för att", ställer till med trubbel, tar droger osv. Jag letar efter trygghet i ett förhållande, inte spänning.

Trots att det finns många trygga, snälla, lojala och kärleksfulla killar där ute så betyder det ju inte att jag automatiskt fastnar för allihop - man behöver det där "lilla extra".


Mulad :P

Är lite smått sjuk än, så jag jobbade inte extra idag :/ Åkte istället med D till Skövde för att kolla på en crosstrainer på Rusta, och den såg bra ut, funkade fint :D Så jag köpte den, det var den sista också :D sen så var det sista dagen de sålde dem med de nedsatta priset, gött med lite garanti i två år också hehe.
Efter Skövde svängen så blev jag mulad och fick snöbollar på mig av kära D, fast själv så kastade jag snö i hans ansikte, sen sprang jag. Haha! =)

Haha!

Krydda sexlivet lite granna!


I sitt försök att krydda sexlivet lite, hade frun köpt ett par spetstrosor med öppen gren. På kvällen, när de satt i soffan och såg på teve, hade kvinnan klätt sig i sina nya trosor och morgonrock. Hon lutar sig tillbaka i soffan med skrevet mot sin man, men han märker först inget. Hon särar lite lätt på benen och hans blick far genast dit. Hon stänger benen igen och mannen fortsätter titta på teven. Hon särar på benen igen, denna gång lite mer, och åter igen far mannens blick mot hennes skrev och hon stänger benen igen.

- Vad har du på dig under morgonrocken? frågar mannen.

- Spetstrosor med öppen gren, svarar kvinnan.

- Himla tur, sa mannen. Trodde först du hade satt dig på katten...

Öl i mina bästa år!!


En kvinna skrattade och pekade på ölmagen till en man i sina bästa år och sade:

- "Är det Falcon eller Pripps du har där inne?"

Lite ställd blev han, men svarade: - "Jag har ingen aning, men det finns en kran under om du vill smaka."

Viska något sexigt...


Repris:

Tjejen lutar sig mot sin kille å viskar sexigt och förföriskt i hans öra:

- Oh, baby, viska nåt riktigt "dirty" i mitt öra....

Killen viskar, lika förföriskt:

- Köket, vardagsrummet, badrummet...
Vissa folk är överskattade! :)


Förstår inte varför vissa människor ser mörkt på livet, vi föddes till detta liv för att leva det, inte för att se snett på det. Så varför inte bara njuta av livet? =)

Tiden springer förbi mig!


Hejsan hoppsan :)
Jisses vad tiden springer iväg alltså! Hinner ingenting :P Jag har dessvärre inte hunnit med att blogga så mycket, har varit en del i skolan nu när det är sista terminen i 3:an, sen är det STUDENT! :D Woho!!! Men i alla fall, jag var på kalas hos broder min igår, han fyllde 15 år =) Det var riktigt trevligt :) D var också med.
Jag skulle egentligen haft fest idag och sen utgång, men det gick ju inte.. Jag blev hysteriskt jätte sjuk! :( Feber, halsont, förkyld så det skriker om det och huvudvärk :( it sucks! :( Får hoppas att jag blir bättre, vill inte vara förkyld :(
Nu ska jag ta en alvedon, sen lägga mig och vila...

Mycket har hänt, bla nötallergi... m.m...

Japp så är det. Förra torsdagen så åt jag ben and jerry´s med fairly nuts och plötsligt började jag bli helt röd runt munnen och fick utslag och det kliade. Jag ringde 1177 (sjukvårdsupplysningen!) dom sa att jag skulle åka in om det svullnade =) Dagen efter var det fortfarande svullet, men tänkte inte så mycket mer på det. I måndags åt jag chokladglass och det fanns visst spår av nötter i den som jag såg dagen efter. Men i alla fall, när jag vaknade upp på tisdagsmorgonen så var mina ögon jätte svullna och jag ringde till vårdcentralen och fick komma dit, då konstaterades det att jag hade nötallergi och jag får nu äta allergitabletter och smörja in mig med kortisan. Trevligt! Livet bilr bara svårare och svårare, ibland blir det bara away to much!!! :'(

Inte nog med det... Händer mer....
Det är så jobbigt när man inte får göra egna val i livet, utan att andra ska göra dem åt en. Det är väldigt jobbigt och jag är en person som är ganska blyg ibland. Eller så struntar jag bara i att säga hela tiden var jag tycker, för jag tycker inte att det är nödvändigt. Därför är det bra att jag har en blogg som jag kan skriva av mig i och må bättre! :)

Mitt place =)

Vardagsrummet / Sovrummet ;)
Vardagsrummet / Sovrummet ;)
Vardagsrummet / Sovrummet ;)
Balkongen =)
Vardagsrummet / Sovrummet ;)
Vardagsrummet / Sovrummet ;)
Vardagsrummet / Sovrummet ;)
Badrummet :D
Hallen =D
Hallen :D
Hallen :)
Köket :D

Köket :D
Köket =D
Köket, bakmaskin och mikro nice ;)


Vad tycks?! :)

Morgonkaffe och mys, only me me me and me..


God morgon sweeties! :)
Kan ju säga att jag hade glömt hur gott kaffet var på morgonen, damn rysligt gott må ja lov å säga :D Hehe. Sitter här i min ensamhet under täcket, så mysigt så! :) Satans kallt bara :S Brr, undra hur kallt det är ute, brr vill inte veta brr... :P Hehe. Rekord tror jag, fick en timmes sömn idag, allt som allt, avundsjuk? Nä, va inte det! :) Ögonen värker om jag ska vara ärlig, och jag har inte ens börjat skolan än haha! ;P Hur ska jag klara hela dagen? Kommer aldrig gå.. :P Skyll dig själv tjejen, som inte kan somna :S :( Får väl köpa sömntabletter eller något idag, så man kan få lite sömn, så jädrans jobbigt när man lägger sig och inte kan somna, blä! :(

Men nu ska jag fortsätta dricka på mitt lovely kaffe, och kika lite på nätet :)

Ha en bra dag lovely friends <3

Några tankar inatt från en ganska förvirrad flicka...


Livet är verkligen inte lätt, snarare tvärtom! :( Jag har fått sömnproblem, på grund utav alla dessa tankar som äter upp mig inifrån, vet snart inte var jag tar vägen! :'( Trodde att allting skulle bli mycket bättre, men tydligen inte. Åh jag bara vet ingenting känns det som, vill så mycket men har ingen ork eller lust till någonting. Tycker att allting bara blir fel. Om en månad fyller jag 20 år, och jag är samma tjej som förut, hon som helst gör som alla andra säger, vilket inte alls är bra! :( Måste tamifan lära mig att säga ifrån! Men fastän jag säger ifrån så tjötar de lika mycket och till slut orkar jag inte, så jag ger mig!? :S Det är heller inte bra! :(


Önska bara det fanns någon därute som kunde ligga och prata med mig, lyssna på mig och krama om mig och säga att allting verkligen kommer att gå bra, men det finns det väl inte? Åh... Jag bara orkar inte...

Life goes on and on...

Nu var det ett tagsen som jag uppdaterade här igen, ohja, blogglusten är nere på noll just nu. Kanske för att det sker så otroligt mycket i mitt liv just nu.. Man har ju inte direkt mått bra och det har ju lett till både det ena och det andra :( Hoppas att jag mår bra inom kort, för det var inte roligt det som hände! Men men, det har väl inte hänt så värst mycket för övrigt :P Jag har börjat umgås med D igen, jätte roligt :) Men hurre du, du lär få kämpa om du vill ha mig tillbaka! ;) I'm not easy to get! ;) Huhu! :D Men men, har fått fina rosor och sådant, hihi snuttigull! :D Men tänkte lägga upp bilder på min lägenhet om jag hinner/orkar i morgon! :P Tills vidare får ni några fotouppgifter som jag lämnade in innan jullovet, då foto b kursen tog slut :)

Kärleken och döden, cigaretter dödar, tro mig...


<3


Will always be with you <3Going <3

Party all day long ;) Nyår 2011 =D

Hellu, boys´n Hanna on the balkong :P Haha.
Tjena darling ;)
God kväll =)
Boys boys boys, and söta Victoria =D
Tobbe lär Martin självförsvar, fast ibland såg det ut som sexställningar ;)
Avslutar med en bild på mig och söta Johan :)
Sedan så vill jag tacka alla söta som var med och gjorde festen så grym! ;)
Otroligt kul att det både var för- och efterfest här =D hehe. Men jag tror att alla blev nöjda med nyår för det är jag =D Hihi.
För övrigt så låg jag och Johan och retade Frida och Tobbe, och det var väldigt roligt, fast inte när dom kom och slog oss... Damn! :P

Ta tid att läsa..

Det handlar om en tjej, som känner sig kluven och komplicerad. Det är så att hon och hennes ex har precis brutit upp efter en lång tids förhållande. Tjejen bestämmer sig för att ha en fest, där möter hon en kille som hon börjar tycka om. De pussas och kramas och sådär. Men han sticker iväg hastigt dagen därpå, för att han skulle hem. Så tjejen återgår till att umgås med sitt ex, men har hon verkligen känslor för honom? Det vet hon själv inte. Medan han säger att han älskar henne, så kan hon inte säga det tillbaka. Han visar bilder på sin telefon på han och en annan tjej. Flickan är kluven...

*Vad tycker du att tjejen ska göra?*

RSS 2.0